5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu yöntem sayesinde kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan eksiksiz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız kip başüstüneğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size olgun verecektir.

Göreceksiniz ki bu yangın kapısı mesabe etkili kaliteli yangın kapılarını en şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni ile müntesip yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarışma kabil faktörlere rabıtalı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan güçlü bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Kanatlar içre usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin koltuk plakaları mevcuttur.

Report this wiki page